Procreate 4 Handleiding

tekenen op de iPad

Stefan de Groot

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Procreate 4 Handleiding

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491733185, geïllustreerd, 75 blz., April 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Creative Cave Publishers

illustrator: Stefan de Groot

trefwoorden: digitaal tekenen ipad procreate tekenen ipad

beschrijving

Procreate is de beste teken en schilder app voor de iPad. Je kan de app gebruiken als schetsboek, maar je kan er ook volwaardige kunstwerken mee maken. Als je de app eenmaal hebt aangeschaft in de AppStore dan zijn daarna alle updates gratis. In dit boek legt Stefan de Groot alle functies uit van Procreate 4. Van het aanmaken van je eerste canvas tot het maken van animaties. Hoe sla je een illustratie op en hoe deel je ze via mail of via de Cloud. Leer hoe je met behulp van de Perspective Guide tekeningen kan maken in een 1, 2 en 3-puntsperspectief. Gebruik de penselen en maak zelfs eigen penselen. Hoe je nauwkeurige selecties kunt maken en de afbeeldingen kunt transformeren, roteren en zelfs in perspectief kunt slepen. Leer hoe je de kleuren, curves en algehele look kunt aanpassen met vervagings-effecten.

Jean-Marc van Tol, tekenaar en co-auteur van Fokke & Sukke
Ik ben een onbenul met de iPad. Maar door Stefan en zijn uitleg heb ik Procreate leren gebruiken en sinds januari 2016 teken ik alle Fokke & Sukkes op mijn iPad Pro. Door hem kan iedereen het leren!

In dit boek staat ook een link naar de ‘Procreate 4 Video Handleiding’, waarin alle hoofdstukken worden behandeld als videolessen.

Stefan de Groot (Brussel, 1968) is een Nederlandse multimedia kunstenaar, met meer dan 20 jaar ervaring in het digitaal schilderen. Hij exposeert in musea met kunst die hij op de iPad schildert. Hij heeft meer dan 300 video tutorials gemaakt over digitaal tekenen op zijn YouTube kanaal Stayf Draws. De video’s zijn meer dan 2,5 miljoen keer bekeken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.