Chronische vermoeidheid nooit meer!

Stans van der Poel; Iris van der Zanden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Chronische vermoeidheid nooit meer!

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789491729126, 176 blz., November 2020
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 225 gram.

Uitgever: Uitgeverij Lucht

beschrijving

Als vermoeidheid chronisch wordt, is je lichaam niet meer goed in staat om de nodige energie op te slaan. Wie met zulke klachten naar de dokter gaat, krijgt vaak te horen dat genezing moeilijk of zelfs onmogelijk is. Termen als fybromialgie, ME en CVS (Chronische Vermoeidheid Syndroom) verhullen nogal eens dat de arts het ook niet precies weet. Die zegt dan dat het 'tussen je oren zit'.

Zoals psychiater Bram Bakker in het voorwoord van dit boek schrijft, zijn chronisch vermoeide patiënten in de eerste plaats gebaat bij een praktische aanpak. Stans van der Poel heeft met haar praktische aanpak bij veel CVS patiënten vooruitgang geboekt. Met de door haar ontwikkelde Energy Control Methode meet je nauwkeurig je energieniveau. Daarmee kan individueel bepaald worden wat je lichaam nodig heeft om weer in balans te komen, zodat je energie op peil blijft en vermoeidheid geen chronisch probleem meer is.

Stans van der Poel (1955) heeft veel ervaring met het revalideren van o.a. long-, diabetes 2- en CVS-patienten en met het begeleiden van duursporters. Zij bedacht en ontwikkelde apparatuur om ademhaling en hartslag in beeld te brengen, als basis voor training en therapie.

Iris van der Zanden (1987) studeerde af in bewegingswetenschappen en sportpsychologie en doceert Human Movement bij International Lifestyle Studies. Ze heeft shorttrack gedaan op internationaal niveau, wat haar belangstelling wekte voor de wisselwerking tussen lichaam en geest.

www.stansvanderpoel.nl

www.uitgeverijlucht.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.