De droomkunstenaar

Elizabeth August

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De droomkunstenaar

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491728372, geïllustreerd, 301 blz., June 2021
Formaat: 20.9 (h) x 13.4 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 361 gram.

Uitgever: Trophonios Publishing

beschrijving

De ontmoeting met de indiaan Running Deer verandert het leven van Elizabeth August drastisch. Hij stelt voor haar op te leiden in de kunst van het bewust of lucide dromen volgens de Noord-Amerikaanse traditie.
In hartje Amsterdam ontwikkelt zich een fascinerend en waargebeurd avontuur. Het gevecht om het bewustzijn van de Tweede Werkelijkheid te verkrijgen, leest als een thriller. Met het uiteindelijke doel: het bereiken van de totaliteit van het Zelf.


“Een bewonderenswaardige prestatie. Aan het eind, wanneer de auteur de ‘totaliteit’ bereikt, zal de lezer haar verrukking delen.”
Professor Stanley Krippner, Ph.D. Saybrook Universiteit (VS)

“August is niet zomaar een naïeve voorbijganger die tijdens een retraite over sjamanisme struikelde. De dubbele rol van het vertellen van een goed verhaal en hoe je een goed verhaal van je zelf kunt maken, is een onderdeel van deze literaire traditie. Joseph Campbell zou trots zijn geweest.”
Paula R. Stiles, Innsmouth Free Press

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dreamshield (Elizabeth August, 1969) heeft een praktijk en geeft workshops over de kunst van het bewust (lucide) dromen.
www.dreamshield.nl
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.