Praktische financiele rapportage en analyse

A. Lammers; A. Blijlevens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Praktische financiele rapportage en analyse

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491725326, January 2014
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 459 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehoren- de opgaven- en theorieboek de studiemethode 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. Deze studiemethode is bestemd voor studenten Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en andere opleidingen op HBO- en MBO-nivo.

Deze uitgave bevat alle uitwerkingen van de vraagstukken uit het Opgavenboek 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. Deze uitwerkingen zijn, net als in het theorieboek en opgaven- boek verdeeld in aparte hoofdstukken. De opgaven in de eerste hoofdstukken behandelen de werkzaamheden voorafgaand aan de verslagperiode (o.a. de balanced scorecard, het master- budget en de break-evenanalyse). Daarna volgen een aantal hoofdstukken met opgaven over de interne verslaglegging en interne analyse gedurende de verslagperiode. Tot slot zijn een aantal hoofdstukken met opgaven opgenomen over de externe verslaglegging en analyse (o.a. balans, winst- en verliesrekening, kasstroomoverzicht, liquiditeit, solvabiliteit, rentabiliteit en waarde van de onderneming).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Praktische financiële rapportage en analyse

paperback/ gebrocheerd: € 27.00
Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende uitwerkingen- en theorieboek de studiemethode 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. ...

Meer boekennieuws op Facebook.