Praktische financiële rapportage en analyse

A. Lammers; A. Blijlevens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Praktische financiële rapportage en analyse

paperback/ gebrocheerd: € 27.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491725319, January 2013
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 483 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende uitwerkingen- en theorieboek de studiemethode 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. Deze studiemethode is bestemd voor studenten Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en andere opleidingen op HBO- en MBO-nivo.

De opgaven in dit boek zijn net als in het theorieboek verdeeld in aparte hoofdstukken. De opgaven in de eerste hoofdstukken behandelen de werkzaamheden voorafgaand aan de verslag- periode (o.a. de balanced scorecard, het masterbudget en de break-evenanalyse). Daarna volgen een aantal hoofdstukken met opgaven over de interne verslaglegging en interne analyse gedurende de verslagperiode. Tot slot zijn een aantal hoofdstuk- ken opgenomen met opgaven over de externe verslaglegging en analyse (o.a. balans, winst- en verliesrekening, kasstroom- overzicht, liquiditeit, solvabiliteit, rentabiliteit en waarde van de onderneming).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Praktische financiele rapportage en analyse

paperback/ gebrocheerd: € 23.50
Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehoren- de opgaven- en theorieboek de studiemethode 'Praktische Financiële Rapportage en ...

Meer boekennieuws op Facebook.