De commerciële jaarrekening

administratie voor bachelors en masters

A.J. van Aken; A.G.M. van den Bosch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De commerciële jaarrekening

paperback/ gebrocheerd: € 32.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491725128, March 2016
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 535 gram.

Uitgever: Convoy

beschrijving

Het studieboek 'Administratie voor Bachelors en Masters 3 - De Commerciële Jaarrekening' behandelt de boekhoudkundige verwerking van gebeurtenissen die van invloed zijn op de commerciële jaarrekening. In dit opgavenboek wordt per hoofdstuk de kennis van de behandelde stof getoetst. Bij elke opgave is aangegeven welk onderdeel van de theorie in de betreffende opgave wordt getoetst. De uitwerkingen zijn digitaal beschikbaar in de digitale leeromgeving op www.abm3commercielejaarrekening.nl.

'De Commerciële Jaarrekening' maakt deel uit van de nieuwe studiemethode 'Administratie voor Bachelors en Masters'. In deze vierdelige studiemethode wordt besproken hoe de boekhouding in de moderne gedigitaliseerde wereld het beste kan worden ingericht. De modules kunnen los van elkaar worden bestudeerd.

De opzet en de toegankelijke schrijfstijl van het theorieboek en de representatieve opgaven in dit opgavenboek maken deze studieboeken zeer geschikt voor alle HBO- en WO-opleidingen waarin het samenstellen van een commerciële jaarrekening - en het maken van de bijbehorende journaalposten - aan de orde wordt gesteld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.