De interne jaarrekening Opgavenboek

A.J. van Aken; A.G.M. van den Bosch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De interne jaarrekening Opgavenboek

paperback/ gebrocheerd: € 31.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491725104, March 2016
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 438 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

serienaam/reeks: Administratie voor bachelors en masters

beschrijving

Het studieboek Administratie voor Bachelors en Masters 2 - De Interne Jaarrekening behandelt alle facetten van de interne jaarrekening. In dit opgavenboek wordt per hoofdstuk de kennis van de behandelde stof getoetst. Bij elke opgave is aangegeven welk onderdeel van de theorie wordt getoetst. De uitwerkingen zijn digitaal beschikbaar in de digitale leeromgeving op www.abm2internejaarrekening.nl.

De Interne Jaarrekening maakt deel uit van de nieuwe studiemethode Administratie voor Bachelors en Masters. In deze vierdelige studiemethode wordt besproken hoe de boekhouding in de moderne gedigitaliseerde wereld het best kan worden ingericht. De modules kunnen los van elkaar worden bestudeerd.

De opzet en de toegankelijke schrijfstijl van het theorieboek en de representatieve opgaven in dit opgavenboek maken deze studieboeken zeer geschikt voor alle HBO- en WO-opleidingen waarin het samenstellen van een interne jaarrekening - en de bijbehorende internecontrolemaatregelen - aan de orde wordt gesteld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.