Basisboek administratie Opgavenboek

A.J. van Aken; A.G.M. van den Bosch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Basisboek administratie Opgavenboek

paperback/ gebrocheerd: € 31.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491725098, March 2016
Formaat: 24.1 (h) x 17.2 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 432 gram.

Uitgever: Convoy

serienaam/reeks: Administratie voor bachelors en masters

beschrijving

Het studieboek 'Administratie voor Bachelors en Masters 1 - Basisboek Administratie' behandelt de basisprincipes van de boekhouding en gaat daarnaast ook uitvoerig in op de rol van de hedendaagse administrateur. In dit opgavenboek wordt per hoofdstuk de kennis van de behandelde stof getoetst. Bij elke opgave is aangegeven welk onderdeel van de theorie in de betreffende opgave wordt getoetst. De uitwerkingen zijn digitaal beschikbaar in de digitale leeromgeving op www.abm1basisboekadministratie.nl.

'Basisboek Administratie' maakt deel uit van de nieuwe studiemethode 'Administratie voor Bachelors en Masters'. In deze vierdelige studiemethode wordt besproken hoe de boekhouding in de moderne gedigitaliseerde wereld het beste kan worden ingericht. De modules kunnen los van elkaar worden bestudeerd.

De opzet en de toegankelijke schrijfstijl van het theorieboek en de representatieve opgaven in dit opgavenboek maken deze studieboeken geschikt voor alle HBO- en WO-opleidingen waarin de basisprincipes van de boekhouding aan de orde worden gesteld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.