Basisboek administratie Theorieboek

A.J. van Aken; A.G.M. van den Bosch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Basisboek administratie Theorieboek

paperback/ gebrocheerd: € 47.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491725081, March 2016
Formaat: 24.0 (h) x 17.2 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 648 gram.

Uitgever: Convoy

serienaam/reeks: Administratie voor bachelors en masters

beschrijving

Het vak bedrijfsadministratie is volop in beweging. Dit komt vooral door de voortdurende digitalisering, die in de afgelopen decennia grote gevolgen heeft gehad voor de functie van de administrateur. Van hem wordt inzicht gevraagd in het complete proces. Ook moet hij inzien welke onderdelen van dat proces neerslaan in het fi nanciële systeem. Daarnaast maken ERP-systemen het mogelijk om op allerlei niveaus de kosten beheersbaar te maken en de winstgevendheid van procesonderdelen te meten. Hoe die mogelijkheden worden benut, ligt voor een belangrijk deel in handen van de administrateur. Dit studieboek bespreekt daarom niet alleen de basisprincipes van de boekhouding, maar gaat ook uitvoerig in op de rol van de hedendaagse administrateur.

'Basisboek Administratie' maakt deel uit van de nieuwe studiemethode 'Administratie voor Bachelors en Masters'. In deze vierdelige studiemethode wordt besproken hoe de boekhouding in de moderne gedigitaliseerde wereld het beste kan worden ingericht. De modules kunnen los van elkaar worden bestudeerd. Elke module bestaat uit een theorieboek en een opgavenboek. In het opgavenboek wordt per hoofdstuk de kennis van de behandelde stof getoetst. De uitwerkingen zijn digitaal beschikbaar.

De opzet en de toegankelijke schrijfstijl van dit theorieboek en de representatieve opgaven in het opgavenboek maken deze studieboeken geschikt voor alle HBO en WO-opleidingen waarin de basisprincipes van de boekhouding aan de orde worden gesteld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.