Finals: English pitfalls

Ted Schouten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Finals: English pitfalls

paperback/ gebrocheerd: € 12.45

ISBN: 9789491701047, geïllustreerd, 144 blz., May 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 244 gram.

Uitgever: Actua uitgeverij

serienaam/reeks: That's right

redactie: Joke Koudenburg

beschrijving

Dit boek helpt bij de voorbereiding op het school- en eindexamen Engels en is geschikt voor mensen, die de school al achter zich gelaten hebben en hun kennis van het Engels op peil willen houden of uit willen breiden.

Er zijn veel uitdrukkingen in het Engels, die anders zijn dan in het Nederlands. En veel Nederlandse uitdrukkingen kunnen niet zomaar in het Engels vertaald worden. Dit boekje geeft een aantal afwijkende woorden en zinnen, die je tijdens je examens tegen zou kunnen komen.

Allereerst een aantal woorden en uitdrukkingen in het Engels met daarnaast hun (mogelijke) vertaling in het Nederlands. Daarna een aantal woorden en uitdrukkingen in het Nederlands, met hun (mogelijke) vertaling in het Engels. In beide gevallen zijn er voorbeeldzinnen. Dit wordt gevolgd door bijzondere struikelblokken (pitfalls) Engels - Nederlands.

Verder is er een lijstje met zogenaamde Phrasal verbs (uitdrukkingen rond een werkwoord) en een kort lijstje met Pairs, woorden die vaak samen gebruikt worden om iets uit te drukken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.