Starttaal 2F deel B Leerwerkboek

Methode Nederlands voor het MBO

Bregje Cruijsberg; Marleen Tienstra; Suzet Volders; Lieke van Pagée; Carrien Brinkman; Egberdien Prins; Suzanne Dieleman; Antje Diepersloot; Ruth Jansen; Michael Mandersloot; Marjan Dorresteijn; Ruud van den Belt; Rieke Wynia

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Starttaal 2F deel B Leerwerkboek

paperback/ gebrocheerd: € 19.55: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491699979, geïllustreerd, February 2016
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 631 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

STARTTAAL 2F LEERWERKBOEK DEEL B


Starttaal is een methode Nederlands voor studenten in het mbo. In de leerwerkboeken oefen je met de taalvaardigheden lezen, luisteren, taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren (in deel A). Daarnaast bereid je je gericht voor op de examens Nederlands (in deel B). In het oefen- en toetsprogramma Starttaal Online kun je digitaal extra oefenen met de lesstof, waarvoor je een licentie kunt aanschaffen.


In het leerwerkboek Starttaal 2F is elke op dezelfde manier opgebouwd: eerst theorie, dan een voorbeeld en daarna opdrachten. Je oefent stapsgewijs met de lesstof die nodig is om het vereiste 2F-niveau te bereiken.


AANVULLEND LESMATERIAAL

Bij de methode Starttaal is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder antwoordmodellen, kijk- en luisterfragmenten en werkbladen. Docenten kunnen dit lesmateriaal kosteloos downloaden via Studiemeter.


Deze ISBN bevat het Starttaal 2F leerwerkboek deel B.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.