Startrekenen leerwerkboek 3F

Rob Lagendijk; Kristel Schaap; Pascal de Wit; Marloes Kramer; Irene Lugten; Sari Wolters; Cyriel Kluiters; Jasper van Abswoude; Jelte Folkertsma; Rieke Wynia

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Startrekenen leerwerkboek 3F

paperback/ gebrocheerd: € 19.55: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491699955, geïllustreerd, February 2016
Formaat: 29.8 (h) x 21.2 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 685 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

ISBN 9789491699955

STARTREKENEN 3F LEERWERKBOEK, DEEL B


Startrekenen 3F is een uitdagende methode rekenen voor studenten die een mbo-opleiding op niveau 4 volgen en voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo. De methode bestaat uit twee leerwerkboeken en het digitale toets- en oefenprogramma Startrekenen Online.In de leerwerkboeken oefen je afwisselend met de rekenvaardigheden in de rekendomeinen Getallen en Verhoudingen (deel A) en Meten & meetkunde en Verbanden (deel B). De theorie en de opdrachten zijn kort en helder geformuleerd.

In het leerwerkboek Startrekenen 3F heeft elk hoofdstuk dezelfde opbouw: een startopdracht, per onderwerp beknopte theorie, voorbeelden en opdrachten. Je sluit het hoofdstuk af met een zelftest om te toetsen of je al klaar bent voor de hoofdstuktoets. Extra oefenen met de rekenvaardigheden doe je in het programma Startrekenen Online, waarvoor je een licentie kunt aanschaffen.


AANVULLEND LESMATERIAAL

Bij de methode Startrekenen is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder antwoordmodellen, toetsen, een rekenportfolio en aftekenkaarten. De docent kan dit lesmateriaal kosteloos downloaden via Studiemeter en beschikbaar stellen voor studenten.


Deze ISBN bevat het Startrekenen 3F leerwerkboek deel B.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Startrekenen Leerwerkboek 3F

paperback/ gebrocheerd: € 19.55
ISBN 9789491699948
STARTREKENEN 3F LEERWERKBOEK, DEEL A

Startrekenen 3F is een uitdagende methode rekenen voor studenten ...

Meer boekennieuws op Facebook.