Startrekenen Leerwerkboek 3F

Rob Lagendijk; Kristel Schaap; Pascal de Wit; Marloes Kramer; Irene Lugten; Sari Wolters; Cyriel Kluiters; Jasper van Abswoude; Jelte Folkertsma; Rieke Wynia

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Startrekenen Leerwerkboek 3F

paperback/ gebrocheerd: € 19.55: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491699948, geïllustreerd, February 2016
Formaat: 29.7 (h) x 21.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 640 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

STARTREKENEN 3F is een gestructureerde methode rekenen voor studenten op mbo-niveau 4 en leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo. De rekenmethode bestaat uit twee leerwerkboeken en wordt ondersteund door het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Online. In Startrekenen 3F staat het oefenen van rekenvaardigheden in realistische contexten centraal. Zo worden de studenten of leerlingen voorbereid op het toepassen van rekenvaardigheden in het dagelijks leven én op het rekenexamen in het mbo en de rekentoets in het voortgezet onderwijs.


STRUCTUUR

De nieuwe druk van Startrekenen 3F bestaat uit twee leerwerkboeken. Deel A omvat de domeinen Getallen en Verhoudingen. Zowel de theorie als de opdrachten zijn kort en in begrijpelijke taal geformuleerd. De domeinen in Startrekenen 3F zijn onderverdeeld in hoofdstukken. Elk hoofdstuk kent dezelfde opbouw:


- een startopdracht op 2F-niveau met meerdere opgaven bij een bron;

- per onderwerp beknopte theorie, voorbeelden en gevarieerde opdrachten;

- een zelftest op 3F-niveau waarmee de student of leerling kan zien of hij klaar is voor de hoofdstuktoets.Elk domein eindigt met een eindproject, waarin de onderwerpen uit de domeinen geïntegreerd aan bod komen. Elk leerwerkboek wordt afgesloten met een onderdeel examentraining. De vraagstelling in deze examentraining komt overeen met de vraagstelling in het examen.


2F-ROUTE


Startrekenen 3F, deel A+B bevat bij elk onderwerp opdrachten op niveau 2F en 3F. Door een icoon en kleurgebruik is meteen duidelijk welk niveau een opdracht heeft. De studenten of leerlingen werken bij elke vaardigheid stapsgewijs naar het 3F-niveau toe. Studenten of leerlingen die niveau 2F nog niet volledig beheersen kunnen daardoor toch met dit leerwerkboek aan de slag.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Startrekenen leerwerkboek 3F

paperback/ gebrocheerd: € 19.55
STARTREKENEN 3F is een gestructureerde methode rekenen voor studenten op mbo-niveau 4 en leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo. De ...

Meer boekennieuws op Facebook.