Startrekenen 2F mbo Leerwerkboek deel B

Irene Lugten; Sari Wolters; Sarah Brusell; Manon Keuenhof; Martine Knijnenberg; Kristel Schaap; Kim Klappe; Rob Lagendijk; Pascal de Wit; Marloes Kramer; Jelte Folkertsma; Cyriel Kluiters; Jasper van Abswoude; Rieke Wynia

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Startrekenen 2F mbo Leerwerkboek deel B

paperback/ gebrocheerd: € 19.55: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491699917, geïllustreerd, December 2015
Formaat: 25.8 (h) x 21.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 856 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

ISBN 9789491699917

STARTREKENEN 2F MBO LEERWERKBOEK, DEEL B


Startrekenen is een rekenmethode voor studenten in het mbo. De methode bestaat uit twee leerwerkboeken en het digitale toets- en oefenprogramma Startrekenen Online.

In de leerwerkboeken oefen je afwisselend met de rekenvaardigheden binnen de rekendomeinen Getallen en Verhoudingen (deel A) en Meten & meetkunde en Verbanden (deel B).

In het leerwerkboek Startrekenen 2F is elke taak op dezelfde manier opgebouwd: eerst theorie, dan een voorbeeld en daarna opdrachten. Je oefent stapsgewijs met de lesstof die nodig is om het vereiste 2F-niveau te bereiken. Extra oefenen met de rekenvaardigheden doe je in het programma Startrekenen Online, waarvoor je een licentie kunt aanschaffen.


AANVULLEND LESMATERIAAL

Bij de methode Startrekenen is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder antwoordmodellen, toetsen, een rekenportfolio en aftekenkaarten. De docent kan dit lesmateriaal kosteloos downloaden via Studiemeter en beschikbaar stellen voor studenten.


Dit ISBN bevat het Startrekenen 2F MBO leerwerkboek deel B.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.