Wie ben ik dan?

een filosofisch draaiboek voor je toekomst

Jan Bransen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wie ben ik dan?

paperback/ gebrocheerd: € 15.45

ISBN: 9789491693663, 104 blz., October 2015
Formaat: 18.0 (h) x 12.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 152 gram.

Uitgever: ISVW Uitgevers

redactie: Elianne Muller

beschrijving

Of je nu manager bent van een groot, middel- of kleinbedrijf, zzp'er of gewoon thuis verantwoordelijk voor je eigen leven; dit boek is voor jou. Het is maar een klein boekje dat je een klein zetje in de rug kan geven bij het vinden van je toekomstige ik. Het geeft je een waardevol, filosofisch onderbouwd advies. De clou is om in te zien dat de echte uitdaging voor plannende wezens zoals wij geen kwestie is van overleven in een onzekere wereld, maar eerder een kwestie is van goed omgaan met je eigen principieel onvoldoende bepaalde
identiteit. 


Jan Bransen (1958) is hoogleraar filosofie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Met Laat je niets wijsmaken won hij de Socrates Wisselbeker, de prijs voor het meest prikkelende filosofieboek.
Ook zijn Word filosoof, onlangs heruitgebracht bij ISVW uitgevers, was genomineerd voor deze prijs. Daarnaast publiceerde hij onder meer Filosofie en Ironie, Drie modellen van het menselijk handelen en Je brein of je leven. Hij is oprichter van het tijdschrift Philosophical Explorations en columnist van iFilosofie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.