NLP voor ouders

Word zelf een communicatie-expert in je gezin

Marianne Langemeijer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
NLP voor ouders

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789491687747, geïllustreerd, 120 blz., May 2020
Formaat: 23.5 (h) x 16.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 305 gram.

Uitgever: Scrivo Media

beschrijving

In NLP voor ouders vind je handvatten voor een betere, passende communicatie met je kind. Want waarom lijkt opvoeden op het ene moment vanzelf te gaan en is het op een ander moment zo moeilijk? Waarom valt jouw goedbedoelde opmerking helemaal verkeerd bij je kind? Hoe spreek je je kind aan op zijn gedrag, zonder het kind zelf af te wijzen?

Communicatie
Veel van de moeilijkheden die we bij het opvoeden ondervinden, hangen samen met communicatie. De inhoud van je boodschap kan goed zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind er niet op de gewenste manier op reageren. De vorm die je gebruikt om je boodschap duidelijk te maken, moet passend zijn.

Neuro Linguïstisch Programmeren
De beschreven technieken in het boek NLP voor ouders vinden hun oorsprong in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), een methode die al volop wordt toegepast in allerlei sectoren van de maatschappij. NLP is ook prima in te zetten in het gezin, zo zul je ervaren. Je krijgt handvatten en informatie aangereikt waardoor je met waardevrije en respectvolle communicatie vorm kunt geven aan je eigen wensen, waarden en normen in je gezin. Met als gevolg dat het wederzijds begrip groeit. En dat opvoeden weer wat meer vanzelf gaat. Dit boek NLP voor ouders helpt je daarbij.

Over de auteur:
Marianne Langemeijer is holistisch oudercoach en trainer in haar Praktijk voor Kwaliteitsopvoeiding in Nijkerkerveen. Bovendien is zij NLP Master en Counselor. Ze schreef eeerder het boek Individuele Opvoedopstellingen. Recent kwam haar nieuwste boek uit, Moeiteloos opvoeden; doorbreek de patronen uit je familieverleden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.