Mental design

energielekken aanpakken, energiebronnen opbouwen.

Adwin Konsten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mental design

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789491683039, geïllustreerd, 176 blz., June 2013
Formaat: 21.1 (h) x 15.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 353 gram.

Uitgever: Totemboek

beschrijving

Wil je net zo goed voor je geest zorgen, zoals je goed voor je lichaam zorgt door gezond te eten? Op mentaal gebied is aandacht voor kwaliteit van leven minstens zo belangrijk.
In dit boek leer je hoe je kunt werken aan een actief mentaal energiebeleid. Wat versterkt je energie? Wat kost energie? Wat geeft daadwerkelijk veerkracht? Hoe bouw je energiebronnen op? Hoe kun je tevredenheid laten toenemen?

De positieve psychologie biedt hiervoor praktische handvatten. Door mental design word je een betere kapitein op je eigen schip dat mens heet, met al haar gevoelens en emoties. Het leert je je volle aandacht te richten op je voelen, je denken en je gewoonten. De horizon hierbij is de duurzame bescherming en ontwikkeling van de menselijke geest, van je binnenwereld.

Mentaal had de naam 'soft' te zijn. Maar het blijkt keihard te zijn in de binnenkant van je brein. Je ontdekt hoe de black box van je geest te betreden en de werking van je hersenen actief te betrekken in je persoonlijke ontwikkeling.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.