Eastern Rhodopes

Nestos, Evros and Dadia - Bulgaria and Greece

Dirk Hilbers; Herman Dierickx; Alex Tabak; Albert Vliegenthart

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Eastern Rhodopes

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491648014, geïllustreerd, 224 blz., April 2013, Engels
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 555 gram.

Uitgever: Koninklijke Ned Natuurhistorische Vereniging, Stichting Uitgeverij

serienaam/reeks: Crossbill guides

illustrator: Chris Braat

beschrijving

Wildernis - Ontdek de mooiste natuurgebieden van Europa. Op de grens van Bulgarije en Griekenland ligt een ruig, verlaten berggebied met een bijzonder rijke flora en fauna: van orchideeën tot wolven en pelikanen, en van gieren tot schildpadden en vlinders. Een fraai, authentiek gebied met talloze natuur- en cultuurschatten. Een eldorado voor vogelliefhebbers.

'Eastern Rhodopes' is een complete gids voor iedereen die deze unieke landschappen - prachtige bossen, ruige kliffen, rivieren en droge graslanden - wil ontdekken. Beschrijft de oostelijke Rhodopen in Bulgarije en het aangrenzende nationale park Dadia en de delta's van de rivieren Evros en Nestos in Griekenland.

Het landschap is een mix van intacte ecosystemen. De Oostelijke Rhodopen combineren mooie landschappen, zoals je die in Zuid-Frankrijk ziet, met exotische flora en fauna van 'verwegreizen' en de authentieke lokale plattelandscultuur die op zoveel plekken in Europa is verdwenen.

- de enige reisgids die flora & fauna beschrijft
- 18 natuurroutes inclusief waarnemings- en observatietips
- achtergrondinformatie over ecologie, landschap en cultuurhistorie

Deze reisgids hoort bij de populaire serie Crossbill Guides. Engelstalige uitgave. Onderwerpen: natuur, Europa, natuurgids, reisgids, wandelgids, flora, fauna, landschappen, cultuurhistorie, travel guide, nature guide, wildlife, nature conservation, Europe

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.