Gevangenis met open deur

dyslexie uitgave

Jan Terlouw

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gevangenis met open deur

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491638756, 204 blz., August 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Dyslexion

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Oud-commissaris Keizer maakt zich grote zorgen over de jongeren die zijn opgenomen in de sekte The Living Souls in Amsterdam. De oud-commissaris is ervan overtuigd dat de sekteleider de jongeren uitbuit en manipuleert. Maar dat valt ontzettend moeilijk te bewijzen, ook al omdat je haast niet in de sekte kunt doordringen.
Met zijn manusje-van-alles Leo zoekt hij drie jongeren uit, onder wie zijn eigen kleindochter, die hij laat infiltreren. Het zijn jongeren die bewezen hebben sterk in hun schoenen te staan, want dat zal nodig zijn! Lukt het ze om de sekteleider te ontmaskeren?

Jan Cornelis Terlouw is een Nederlandse fysicus, schrijver en voormalig politicus voor Democraten 66 (D66). Jan Terlouw is gaan schrijven door zijn vrouw. Hij vertelde eerder altijd zelf-verzonnen verhalen aan zijn kinderen. Zijn vrouw Alexandra van Hulst kwam op het idee om ze te gaan publiceren. Zijn eerste boek was Pjotr in 1970. Voor Koning van Katoren ontving hij een Gouden Griffel.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Gevangenis met een open deur

gebonden: € 16.99
Oud-commissaris Keizer maakt zich al jaren grote zorgen over de jongeren die zich aansluiten bij de sekte 'The Living Souls'. Hij wil bewijzen ...

Meer boekennieuws op Facebook.