De kunstrijder

dyslexie uitgave

Jan Terlouw

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kunstrijder

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491638725, 202 blz., June 2015
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 398 gram.

Uitgever: Dyslexion

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Op een avond zien Patrick en zijn vriend Tom dat een meisje een kelderraampje van een museum inslaat en daar een groot rechthoekig pak naar binnen smokkelt. Ze vinden het maar een vreemde geschiedenis. Want wie breekt er nu in bij een museum om er iets naar binnen te krijgen? Ze proberen met het meisje in contact te komen met behulp van Lucy, een meisje dat net als zij gehandicapt is. En zo raken ze betrokken bij een wel heel merkwaardige zaak.
De kunstrijder is bekroond door de Kinderjury. Jan Cornelis Terlouw is een Nederlandse fysicus, schrijver en voormalig politicus voor Democraten 66 (D66). Jan Terlouw is gaan schrijven door zijn vrouw. Hij vertelde eerder altijd zelf-verzonnen verhalen aan zijn kinderen. Zijn vrouw Alexandra van Hulst kwam op het idee om ze te gaan publiceren. Zijn eerste boek was Pjotr in 1970. Voor Koning van Katoren ontving hij een Gouden Griffel.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De kunstrijder

gebonden: € 16.99
Patrick en Tom zijn beiden lid van de GENGK (de vereniging voor gehandicapte en niet-gehandicapte kinderen). Patrick zit namelijk in een ...

Meer boekennieuws op Facebook.