Hotel de grote L

dyslexie uitgave

Sjoerd Kuyper

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hotel de grote L

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491638640, 205 blz., June 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Dyslexion

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Als je vader je beste vriend is en hij krijgt een hartaanval, en je moeder is al dood, en als je dan het hotel van je vader moet runnen, samen met je drie zussen die net zo weinig van jongens snappen als jij van meisjes, en je vader blijkt ook nog eens schulden te hebben, en je kunt alleen aan geld komen door als jongen met washandjes in je bikinitopje mee te doen aan de Miss Noordzee Verkiezing, en je hebt diezelfde middag een proeftraining voor een beroemde voetbalclub, en je bent ook nog eens smoorverliefd op het mooiste meisje van het heelal, en zij doet ook mee aan die missverkiezing... wat doe je dan?

Sjoerd Kuyper (Amsterdam, 6 maart 1952) schreef al op jonge leeftijd. Zijn eerste publicatie was een gedicht in een tien voor de tieners. Hij was toen zestien. In 1974 brak hij zijn studie filosofie af om beroepsschrijver te worden. Er verschenen bundels met verhalen en gedichten voor volwassenen, maar bekendheid verwierf hij vooral met zijn werk voor kinderen.
Sjoerd Kuyper schreef meer dan veertig kinderboeken. Majesteit, Uw ontbijt werd bekroond met een Vlag en Wimpel, Robin en Suze en Het eiland Klaasje en Robin is verliefd kregen een Zilveren Griffel, en met Robin en God won hij de prijs voor het beste kinderboek van 1996: de Gouden Griffel.
Van Hotel De Grote L is in 2015 ook een theatervoorstelling in première gegaan.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Hotel De Grote L

gebonden: € 15.99
Kos, een jongen van dertien, vertelt over de meest bizarre periode in zijn leven. Zijn moeder is drie jaar geleden overleden en zijn vader ...

Meer boekennieuws op Facebook.