Help, wie klopt daar - Stille nacht, angstige nacht

Nanda Roep

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Help, wie klopt daar - Stille nacht, angstige nacht

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789491638466, geïllustreerd, 110 blz., July 2014
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 237 gram.

Uitgever: Dyslexion Uitgeverij

serienaam/reeks: Plaza Patatta

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Help, wie klopt daar?!
Luna en Lotte bereiden zich voor op hun Sinterklaasfeest. Ze hopen natuurlijk dat de echte Sinterklaas langskomt, maar ze hebben ook lootjes getrokken. In hun kinderrestaurant Plaza Patatta zijn ze druk bezig met het maken van surprises. Als er op hun deur wordt geklopt, denken ze dat Sinterklaas er eindelijk is. Maar voor de deur staat... niemand. Waar komt dat geklop vandaan?

Stille nacht, angstige nacht
Luna en Lotte slepen een enorme kerstboom de eetzaal van Plaza Patatta in, als de deur wordt opengegooid. Er staat een al even enorme man in de gang: papa's oude vriend Loek, die komt koken voor Kerstmis. Het wordt een verrassing, zegt hij. Loek haalt konijntjes en een lief biggetje in kooitjes uit zijn auto en brengt ze naar boven. Wat wil Loek eigenlijk allemaal gaan slachten voor het kerstdiner?

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mijn naam is Nanda Roep. Ik heb ruim 50 kinderboeken gepubliceerd en ik presenteer het KRO Kindertijd-programma, 'Mijn eigen boek'. Daarnaast ben ik singer/songwriter van kinderliedjes, die soms ook door Kinderen voor Kinderen worden gedaan. Ook schrijf ik romans voor volwassenen en sinds 2010 ben ik eigenaar van: uitgeverij Nanda. Deze is speciaal opgericht voor mijn geliefde serie Plaza Patatta, en zal zich voorlopig concentreren rond het werk van Nanda Roep & haar talentvolle vrienden/medewerkers. Tegenwoordig ben ik als adviseur jeugd ook verbonden aan het Mediafonds.

De boekenserie Plaza Patatta is 'voor iedereen die smult van een spannend verhaal', voor kinderen van 8-12 jaar. De serie is eerst in 7 delen bij uitgeverij Leopold verschenen, en de uitgeefrechten worden nu beheerd door uitgeverij Nanda.

De verhalen van Plaza Patatta spelen zich af rondom een kinderrestaurant. Achterin ieder boek staan drie kinderkookrecepten. Vanaf de zomer van 2011 zal weekblad Tina een Plaza Patatta kinderkookrubriek publiceren met de recepten uit mijn serie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Help, wie klopt daar - Stille nacht, angstige nacht ...

gebonden: € 16.95
Help, wie klopt daar?
Luna en Lotte bereiden zich voor op hun Sinterklaasfeest. Ze hopen natuurlijk dat de echte Sinterklaas langskomt, ...

Meer boekennieuws op Facebook.