De theatergek

Nanda Roep

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De theatergek

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789491638442, geïllustreerd, 96 blz., May 2014
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 208 gram.

Uitgever: Dyslexion Uitgeverij

serienaam/reeks: Plaza Patatta

illustrator: Sylvester

beschrijving

In De theatergek zien Luna en Lotte in het theater een vreemde vrouw. Ze doet gek, ze doet raar en ze is zelfs een beetje eng. Maar het ergste is nog wel: Ze bespiedt de hele tijd
hun moeder Marianne, de beroemde operaster! En... er gebeuren vreemde dingen in het theater: Mariannes tas is verdwenen, de zussen horen vreemd gemompel, de lamp valt naar beneden...
De zussen zijn ervan overtuigd dat de 'theatergek' hun moeder wat aan wil doen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mijn naam is Nanda Roep. Ik heb ruim 50 kinderboeken gepubliceerd en ik presenteer het KRO Kindertijd-programma, 'Mijn eigen boek'. Daarnaast ben ik singer/songwriter van kinderliedjes, die soms ook door Kinderen voor Kinderen worden gedaan. Ook schrijf ik romans voor volwassenen en sinds 2010 ben ik eigenaar van: uitgeverij Nanda. Deze is speciaal opgericht voor mijn geliefde serie Plaza Patatta, en zal zich voorlopig concentreren rond het werk van Nanda Roep & haar talentvolle vrienden/medewerkers. Tegenwoordig ben ik als adviseur jeugd ook verbonden aan het Mediafonds.

De boekenserie Plaza Patatta is 'voor iedereen die smult van een spannend verhaal', voor kinderen van 8-12 jaar. De serie is eerst in 7 delen bij uitgeverij Leopold verschenen, en de uitgeefrechten worden nu beheerd door uitgeverij Nanda.

De verhalen van Plaza Patatta spelen zich af rondom een kinderrestaurant. Achterin ieder boek staan drie kinderkookrecepten. Vanaf de zomer van 2011 zal weekblad Tina een Plaza Patatta kinderkookrubriek publiceren met de recepten uit mijn serie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.