Zomerflirt

Suzanne Peters

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Zomerflirt

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491638084, 158 blz., August 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Dyslexion Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Lindy gaat met haar beste vriendinnen naar Lloret de Mar in Spanje. Het is haar eerste vakantie zonder haar ouders. De drie vriendinnen ontmoeten al snel een groep jongens waar ze het prima mee kunnen vinden. En één van die jongens is wel heel erg knap en hij lijkt haar ook erg leuk te vinden. Dit wordt een topvakantie, dat kan niet anders! Alleen... op vakantie leer je je vrienden pas echt kennen. Is de vriendschap wel sterk genoeg om een vakantie in Spanje te overleven?
Suzanne Peters (Roermond, 1985) en woonachtig te Brummen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Eerder verschenen van haar hand de liefdesromans Geheime liefde en Schoon genoeg, beide in grote letters verkrijgbaar bij Uitgeverij Oorsprong.
Zomerliefde is een onderhoudende roman over jongeren, vakantieliefde en vriendschap. Geschikt voor lezers vanaf 16 jaar.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Suzanne Peters is geboren in Roermond en heeft al een hele periode in haar leven geschreven. Op haar negentiende schreef ze het boek De draak van Katibal, die ze vervolgens in eigen beheer heeft uitgegeven. Het was een interactief boek, waarbij de lezer zelf kon bepalen wat de hoofdpersoon ging doen. Later verscheen ook haar boek Lydo, eveneens in eigen beheer uitgegeven. Suzanne Peters heeft tevens geschreven voor uitgeverij Marken en diverse delen voor de favorietserie op haar naam staan. Sinds 2010 heeft Suzanne Peters haar eigen bedrijf. Ze schrijft in opdracht diverse teksten, die meestal te maken hebben met reizen, gezondheid en financiën.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Zomerflirt

paperback/ gebrocheerd: € 16.25
Lindy gaat met haar beste vriendinnen naar Lloret de Mar in Spanje. Het is haar eerste vakantie zonder haar ouders. De drie vriendinnen ...

Meer boekennieuws op Facebook.