Stilstaan bij bewegen

De taal van het lichaam herkennen

Margot Groot

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stilstaan bij bewegen

paperback/ gebrocheerd: € 34.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491591013, geïllustreerd, 280 blz., April 2013
Formaat: 23.4 (h) x 14.9 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 405 gram.

Uitgever: Conferent uitgeverij

beschrijving

Sta je er wel eens bij stil hoe je je beweegt, bij hoe je voorgaat, bij hoe je zit? Voelt dat allemaal goed? Zou het beter kunnen? Of weet je dat niet? Bewustwording van deze vragen is de hefboom om te veranderen en je daardoor beter te voelen. Dit boek is een tool voor managers, trainers en iedereen die anderen persoonlijk of professioneel begeleidt om te komen tot een beter voelen in het lichaam en daardoor meer genieten en beter presteren in werk en priveleven.Basaal is dat je anderen pas kunt helpen en kunt begeleiden als je in staat bent met jezelf -als trainer, coach, begeleider - aan de slag te gaan met theorie, praktijk en oefeningen.

In dit boek tref je veel informatie aan die wij willen duiden als anatomie, theorie en kennis van het lichaam.
Dat is de basis om bewust te worden van hoe je gaat en staat in je lichaam en daardoor de basis om je bewust te worden van manifeste en latente verstoringen. De vele oefeningen in dit boek helpen om met jezelf aan de slag te gaan.

Margot Groot gebruikt in haar bedrijf "Stilstaan bij Bewegen" een eigen methode. Ze was docent beweging aan de Hogeschool in Utrecht, afdeling Theater en Drama. Als freelancer verzorgt ze trainingen voor de School voor Coaching. Sinds 1998 geeft ze les in Korperwahrnemung und Bewegung in Duitsland aan de Fachhochschule te Lingen. Daar is benoemd tot Professor HC.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingSta je er weleens bij stil hoe je je beweegt, bij hoe je voorgaat of bij hoe je zit?
In Stilstaan bij bewegen tref je veel informatie aan over de anatomie, theorie,kennis van het lichaam en oefeningen om daarmee aan de slag te gaan.
Het is bedoeld voor managers, trainers en iedereen die anderen persoonlijk of professioneel begegeleidt om te komen tot een beter voelen in het lichaam en daardoor tot meer genieten en beter presteren in werk en priveleven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.