Garmin edge gids 1.0 1.0

Peter Gielen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Garmin edge gids 1.0 1.0

paperback/ gebrocheerd: € 19.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491573033, geïllustreerd, 400 blz., December 2016
Formaat: 24.1 (h) x 21.1 (b) x 3.4 (d) cm. Gewicht: 1385 gram.

Uitgever: GPSadventures.be

serienaam/reeks: Garmin Gidsen

beschrijving

Garmin heeft met de Edge een hele reeks gps-toestellen op de markt gebracht die specifiek ontworpen zijn om te fietsen. Ze zijn zo multi-functioneel zodat ze gebruikt kunnen worden door zowel (prof-) wielrenners, recreatieve fietsers, mountainbikers, e-bikers, lange-afstandsfietsers als voor woon-werkverkeer. Bovendien kunnen ze gekoppeld worden met meer dan 10 verschillende sensoren die je fysieke conditie (hatrslag, vermogen...) alsook je rijomstandigheden (verlichting, radar...) meten of aansturen. De Edge kan gekoppeld worden met de computer of smartphone om ritten op te laden naar analyse-tools of om zelf routes of trainingen down te loaden of voor te bereiden voor je Edge. M.a.w., de Edge is niet zomaar een fietscomputertje, maar een een echte connectiviteitshub die sensoren, smartphone en computer met elkaar in verbinding brengen.


Peter Gielen heeft in 2012 de Garmin GPS Gids uitgebracht. Dit boek, waarvan reeds bijna 10000 exemplaren zijn verkocht, geldt als het referentiewerk voor de gebruikers van de buitensport-gps. Op internetfora wordt dit werk zelfs omschreven als de de gps-bijbel.
Met de Garmin Edge Gids brengt hij een boek op de markt die ook de honger van de Edge gebruikers moet stillen. De Garmin Edge Gids is méér dan alleen maar een handleiding. Je leert er stap-voor-stap alle mogelijkheden. Niet alleen van het toestel, maar ook de bijhorende softwaretools, kaarten en sensoren. Je leert er ook hoe je met je gps kan gaan trainen.

Dit boek heeft een leestrack voor beginners maar ook voor de meer gevorderden. Het leest als een stripverhaal, met honderden screenshots en illustraties, korte leesbare teksten en tientallen stappenplannen. Bovendien werden instructie-filmpjes toegevoegd. Met het scannen van een QR-code heb je toegang tot 25 instructiefilms die je kan afspelen op je tabletcomputer.
Het boek sluit af met 16 gebruiksscenario's, elk met hun eigen instructiefilmpje- uit het leven van een Edge-gebruiker gegrepen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.