Voodoo-marketing

de geheime trucs om consumenten te verleiden

Ronald Voorn; Jan Dijkgraaf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Voodoo-marketing

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491560965, October 2015
Formaat: 22.8 (h) x 14.9 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 316 gram.

Uitgever: Adfo Books

redactie: Mark Ubbink

beschrijving

Voodoo-marketing
De geheime trucs om consumenten te verleiden

Worden consumenten inderdaad steeds slimmer? Hoe kan het dan toch dat ze zich nog altijd gemakkelijk laten beïnvloeden? In Voodoo-marketing wordt blootgelegd op welke (soms omstreden) manieren bedrijven en overheden dat doen. En hoe consumenten zich daartegen kunnen wapenen.

Allerlei partijen bedenken dagelijks nieuwe technieken en psychologische strategieën om producten of diensten aan de man te brengen of gedrag te beïnvloeden. Daar is niets mis mee. Maar als de consument niet weet welke technieken en strategieën dat zijn, is sprake van een oneerlijke 'strijd'. Dit boek wil zorgen voor een level playing field.

Voodoo-marketing is geschreven voor consumenten én voor professionals die werken in marketingcommunicatie en bij bedrijven die zich bezighouden met het verleiden van consumenten. Voor verkopers is dit boek een ultieme checklist om te bepalen welke verkoopmethoden ze wel of bewust niet willen gebruiken. Voor eerstejaarsstudenten is het een heldere inleiding in een aantal van de persuasieve communicatiemethoden.

Dit boek is vermakelijk en verbijsterend. Na het lezen ervan weet je hoe je de nieuwste verkoopmethoden kunt ontdekken en leer je een aantal technieken waarmee je jezelf kunt beschermen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.