Communicatie van organisaties

handboek public relations

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Communicatie van organisaties

paperback/ gebrocheerd: € 51.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491560019, geïllustreerd, 540 blz., August 2012
Formaat: 24.0 (h) x 16.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 852 gram.

Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam

redactie: Erik Blokland; Monique Neyzen; Sonja Wagenaar

trefwoorden: communicatie public relations

beschrijving

Overheden, non-profitorganisaties en commerciële bedrijven moeten voortdurend communiceren om in evenwicht te blijven met hun omgeving. Afstemming is nodig omdat die omgeving steeds sneller verandert. Moderne organisaties proberen niet alleen te beïnvloeden, ze luisteren mee en participeren in gesprekken die consumenten voeren. Dit handboek biedt inzichten en richtlijnen, gebaseerd op actuele ontwikkelingen, die van belang zijn voor de communicatie van organisaties.

Deze zesde, geheel herziene editie van dit boek heeft een nieuwe titel: Communicatie van organisaties. 'Communicatie' is in onze visie veel breder dan Public Relations en beter van toepassing op het nieuwe handboek dat het belang en mogelijkheden van communicatie voor organisaties laat zien. In het eerste deel komt de theorie aan bod en vind je een overzicht van actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Het tweede deel biedt concrete handvatten en verdieping. Dit maakt het boek relevant voor studenten en vakgenoten.

De opzet van het nieuwe boek Communicatie van organisaties is trouw gebleven aan de succesformule van eerdere edities. Ieder hoofdstuk is door een specialist in het betreffende onderwerp geschreven. Dat heeft geresulteerd in een rijk boek, gevarieerd aan inhoud, actueel en fundamenteel, met een veelheid aan inzichten en handige tips.

"Een must voor professionals voor wie communicatie een belangrijk aspect vormt van het dagelijkse werk". Noelle Aarts, hoogleraar Strategische Communicatie (de 'Logeion' leerstoel)

"Een 'must read' voor iedere zich continu ontwikkelende communicatieprofessional, dankzij een zorgvuldige keuze uit de inzichten en ontwikkelingen die nu belangrijk zijn", Bart de Vries, directeur HvdM PR/PA en redactie van 5e editie Handboek PR

Het blauwe boek...
"Voor mij is en blijft dit 'het grote blauwe boek'... Het boek is al 25 jaar een begrip. Mede dankzij het blauwe boek ben ik tijdens mijn studententijd enthousiast geraakt over het communicatievak. Het vormt een uniek overzicht van de verbreding, verdieping en vernieuwing van het communicatievak." Ron van der Jagt, bestuursadviseur en partner bij de Reputatiegroep en voorzitter van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie van Communicatieprofessionals.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.