Highlights of cycling 2015

Cor Vos; Stefan Bosson

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Highlights of cycling 2015

gebonden: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491555428, geïllustreerd, 320 blz., November 2015
Formaat: 31.3 (h) x 24.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 2070 gram.

Uitgever: Kick Uitgevers BV

vertaald door: Pauline Sanders - Van Waning Bolt

redactie: Joke Jonkhoff

beschrijving

In november 2015 wordt een begin gemaakt met Highlights of Cycling, het Jaarboek Wielrennen van fotograaf Cor Vos dat voortaan steeds aan het einde van het jaar verschijnt. Alle hoogtepunten van deze steeds mondialere sport zijn terug te zien, inclusief een bijlage waarin de uitslagen worden vermeld van alle wedstrijden die er in de wielerwereld toe doen.

In Highlights of Cycling kunt u nagenieten van alle grote wedstrijden: Tour de France, Giro d'Italia, La Vuelta a España, Tour de Suisse, Ronde van België, maar ook alle Klassiekers, de Eneco Tour, Dauphiné Libéré..... enz. Ook het 'exotische' wielrennen in jonge wielersportlanden als Azerbeidjan, Turkije, Qatar, Dubai, Oman, alsmede Canada en de Verenigde Staten is terug te zien. Waar op niveau wordt gekoerst, daar is Cor Vos. Samen met zijn onvolprezen collega's doet hij er op de mooist mogelijke manier verslag van.

Highlights of Cycling verschijnt jaarlijks in een luxe, zogeheten 'ob long' boek - een liggend formaat in de maten 305x240 mm, 320 blz. dik.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.