Rood en Wit wordt Kampioen

Unieke verhalen over 33 titels in 100 jaar

Jaap Visser; Matty Verkamman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Rood en Wit wordt Kampioen

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491555329, geïllustreerd, 194 blz., July 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Kick Uitgevers BV

beschrijving

Met 33 landstitels is Ajax de kampioen onder de kampioenen. Geen club was zo vaak de nummer één van Nederland als die van de 'dapp're Meersche helden' uit de Ajax-Marsch. In 1918 werden de rood-witten uit Amsterdam-Oost voor het eerst landskampioen en Jack Reynolds was de Engelse trainer die de hand had in de eerste acht nationale titels van de Amsterdammers.
Na de succesperiode-Reynolds brak de moderne voetbaltijd aan met grote spelers als Johan Cruijff en Piet Keizer, Marco van Basten en Frank Rijkaard, de gebroeders Frank en ­Ronald de Boer, Zlatan Ibrahimovic en Wesley Sneijder. En met legendarische trainers als Rinus Michels en Louis van Gaal.
In ROOD EN WIT WORDT KAMPIOEN passeren al deze grote Ajax-namen de revue in een prachtige reeks verhalen over de 33 kampioenschappen die rijkelijk zijn geïllustreerd met veelal uniek beeld. Dit fraaie boek in het spectaculaire formaat van 30x30 centimeter is een niet te missen kans voor de Ajax-supporter én voor de liefhebber van het stijlvolle voetbalboek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.