100 jaar PSV

Hugo Borst; Jacques Hendriks; Guus van Holland; Kees Jansma

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
100 jaar PSV

gebonden: € 79.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491555107, geïllustreerd, 672 blz., September 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Kick Uitgevers BV

beschrijving

Adembenemend mooi jubileumboek van de Brabantse Voetbaltrots, dat iedere fan van PSV in huis hoort te hebben! Op 31 augustus viert PSV de 100ste verjaardag en precies op die dag verschijnt deze nieuwe 'stoeptegel' in de reeks clubboeken van Kick uitgevers. Alle hoogtepunten komen voorbij in deze met 1.000 foto's geïllustreerde 'Bijbel van PSV'. Alle wedstrijden, alle spelers en alle doelpunten zijn in een up tot date bijgewerkte bijlage schitterend op een rij gezet. Historische wedstrijden passeren de revue en de grootste spelers krijgen in woord en beeld een ereplaats. Van Sjef van Run tot Mark van Bommel, van Coen Dillen tot Ruud van Nistelrooij, van Jan van Beveren tot Romario, van Willy van der Kuijlen tot Ronaldo.

Wie vóór 1 augustus intekent, wordt met zijn/haar naam in dit standaardwerk opgenomen en hoort dus voor altijd bij een eeuw PSV. Tevens wordt dan een korting van 10,- geboden. Tussen 1 en 31 augustus geldt ook nog de korting van 10,- maar dan kan niet meer de naam achterin het boek worden opgenomen. Bestel dus vóór 1 augustus!

Auteurs: Jacques Hendriks, Henk Mees, Sjoerd Mossou, Lex Muller, Chris van Nijnatten, Frans van Schoonderwalt, Anton Slotboom, Iwan Tol, Martin van Tuijl, Matty Verkamman, Rob van der Zanden.

Het boek wordt in een luxe cassette geleverd.

Prijs: 79,- (prijs vóór 31 augustus 69,-)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.