Het prostaatkankerlogboek

jouw gids in prostaatkanker

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491549755, geïllustreerd,
Formaat: 24.0 (h) x 19.1 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 799 gram.

Uitgever: Poiesz Uitgevers BV

bewerkt door: Frank van Wijk

redactie: Joyce Koster

illustrator: Hans Brik; Maartje Kunen

beschrijving

ProstaatKankerStichting.nl (PKS) is de patiëntenorganisatie van mannen met prostaatkanker en hun naasten. De stichting is in 1997 opgericht als Stichting Contactgroep Prostaatkanker. De PKS heeft als doelstelling het lotgenotencontact te bevorderen, informatie te verstrekken en voorlichting te geven. Voorts behartigt de stichting de belangen van patiënten en ondersteunt zij wetenschappelijk onderzoek.

Met dit logboek wil de stichting jou en je naasten op een persoonlijke manier de weg wijzen in de gezondheidszorg. Door haar netwerk en ervaring kan de stichting vaak de vertaalslag maken voor jou, onder andere doordat de stichting toegang heeft tot alle betrokkenen in dit zorggebied.
De PKS wil er zijn om mannen die geraakt zijn door prostaatkanker te vinden, te verbinden en te informeren. Gezamenlijk kunnen we zo de kwaliteit van leven van patiënten en hun naasten verbeteren.

De vrijwilligers van Lotgenotencontact zijn ervaringsdeskundig op het gebied van prostaatkanker en beschikken over een bijzonder omvangrijke databank. Zij kunnen je inzicht geven in de mogelijkheden en beperkingen van leven met prostaatkanker. Dat is een waardevolle aanvulling op het contact met je arts.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.