Yinte en de lichtjes

Ann Marie Ackaert

 
 

gebonden: € 16.00

ISBN: 9789491538124, geïllustreerd, 32 blz., December 2015
Formaat: 26.4 (h) x 21.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 344 gram.

Uitgever: ABC Uitgeverij

illustrator: Sara Gerard

beschrijving

Yinte en de lichtjes
Ann Marie Ackaert - Sara Gerard (ill.)

Yinte woont op een verre planeet, en hij heeft het daar best naar zijn zin. Maar op een dag zegt zijn papa: "We verhuizen naar een andere planeet." Daar is het grijs en grauw, en Yinte vindt het er niet leuk. Ook op de school voelt hij zich alleen en is hij bang.
Maar dan toont de juf hem een boek met daarin een kristal waarmee je kunt toveren. In dat kristal vindt Yinte heel veel lichtjes, en een ... vlindermeisje. Zij maakt voor Yinte een kleurendroom, en leert Yinte ook kleurendromen te maken. De volgende ochtend staat Yinte goedgemutst op, geeft zijn mama een dikke zoen, en gaat blij naar school.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Verhalencoach Ann Marie Ackaert (°1962) genoot initieel een wetenschappelijke opleiding aan de UGent waar ze nog steeds deeltijds werkzaam is als onderzoeker. Sinds 2007 is ze zelfstandige in bijberoep en volgde diverse opleidingen op het vlak van de natuurlijke gezondheidszorg. Voor het versterken van de innerlijke kracht van kinderen werkt ze met het concept van 'Helende Verhalen voor Kinderen'. Rond dit thema schrijft ze verhalen, geeft ze voordrachten en interactieve workshops. www.helendeverhalen.be.
De jonge en veelbelovende kunstenaar-illustrator Sara Gerard (1986) leeft en werkt in Gent en hanteert diverse technieken. Ze illustreert met haar typische eigen tekenstijl tal van projecten: boeken, wenskaarten, kopjes, uitnodigingen, lesbundels ... Haar werk is regelmatig te zien in het Gentse.
saragerard.com
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.