Hoezo toevallig

Ruut de Kloet

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hoezo toevallig

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789491535789, geïllustreerd, 196 blz., February 2017
Formaat: 21.8 (h) x 15.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 341 gram.

Uitgever: Nederlandse Auteurs Uitgeverij

redactie: Jolanda van Mannekes

beschrijving

Ruut de Kloet is een van de bekendste natuurgeneeskundig therapeuten in Nederland. Velen heeft zij in de afgelopen 32 jaar al geholpen in haar praktijk: van baby's tot pubers, van jong tot volwassen, vrouwen en mannen. Met elk hun eigen, specifieke problemen, waarmee ze niet altijd goed uit de voeten konden.
Problemen met ouders, zussen of broers, vrienden of collega's (of bazen) vertalen zich meestal in lichamelijke klachten. Ze verstoren levens en levensgeluk. Misschien lijken ze onbetekenend, maar dat is natuurlijk niet zo. Zeker niet voor de mensen die het aangaat, en zij vinden er vaak geen begrip voor in hun omgeving.
Ruut kwam samen met hen tot - soms verrassende - oplossingen, door haar lange praktijkervaring, haar mensenkennis en oprechte belangstelling. Zo kwamen de verhalen in 'Hoezo toevallig' tot stand.
Prachtige verhalen, af en toe ontroerend, of met verklarende gebeurtenissen. Zoals Ruut zelf zegt over toevalligheden: 'Het lot valt je toe'.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Ruut de Kloet is een van de bekendste natuurgeneeskundig therapeuten in Nederland. Zij heeft meer dan 10 boektitels op haar naam staan.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.