Verzwegen

liefde raakt verloren als je niet zegt wat je bedoelt

José Kruijer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verzwegen

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491535765, 303 blz., September 2017
Formaat: 23.0 (h) x 16.0 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 525 gram.

Uitgever: Uitgeverij NAU

beschrijving

"Als een kostbaar verstopte oester de mooiste parel in je leven blijkt te zijn"

Périne Monté staat aan de vooravond van de geboorte van Pearls, haar glossy. Met haar jarenlange ervaring op redacties van bekende magazines is ze gehard en geliefd in haar vak. En alles moet nu wijken voor haar droom: haar eigen magazine. Zelfs haar geliefde zet ze plotsklaps buiten de deur.
Met haar toegewijde redactieteam doet Périne er alles aan om Pearls tot een succes te maken. Haar glossy wordt genomineerd voor een prestigieuze mediaprijs en Périne zelf voor mediavakvrouw van het jaar.
Haar parel'knopen' zijn haar dochter en zieke moeder, een nieuwe en vurige liefde voor een flamboyante gynaecoloog, een irritante zus en een jaloerse ex. Met flair, humor en zelfreflectie ervaart Périne de keerzijde van verzwijgingen.

Juwelen als parels zijn dof of stralend, puntgaaf of gebutst. Prachtige parelmoeren, van babyroze tot gitzwart, zijn geliefd of gehaat, trendy of ouderwets, kostbaar en echt of nep en goedkoop. Parels zijn verbonden met rouw en trouw. En achter elke parel zit een dikke knoop voor de volgende parel, zodat dit kostbaar snoerlijn niet breekt. Parelsnoeren zijn zoals ons en Pérines leven, kostbaar en o, zo kwetsbaar.

De Noord-Hollandse schrijfster José Kruijer (1972) is een echte juf. Naast haar tomeloze inzet voor 'haar' kinderen in de klas, is ze moeder van twee tienerzonen en echtgenote van Erik Kruijer. Als hobby zond ze jarenlang rake slagzinnen in en daarmee won ze vele cadeaus en vaak geldprijzen. Toen haar gezin - in haar ogen - daaraan gewend raakte, wendde ze haar woordencreativiteit aan voor het schrijven van boeken. In het najaar 2017 verscheen de eerste druk van 'Verzwegen'. Lezers waren zo enthousiast over dit boek dat na een maand al de tweede druk volgde. In januari 2018 verkozen lezers 'Verzwegen' tot 2de "Beste Nederlands VrouwenThriller Boek 2017".

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.