De advocaat en zijn vrouwen

De erotische avonturen van Joost Lindemans

Robin Van Rheijn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De advocaat en zijn vrouwen

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491535604, 288 blz., June 2018
Formaat: 23.2 (h) x 15.1 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 433 gram.

Uitgever: Uitgeverij NAU

trefwoorden: erotische verhalen seks erotiek

beschrijving

"Hij weet vrouwen met begrip en een luisterend oor te bereiken oor te bereiken: de beste ingrediënten om een vrouw te veroveren"

De 40 jarige Joost - misschien een beetje te zwaar en niet het stereotype van een mooie man - is een succesvol advocaat. Hij biedt vrouwelijke clientèle en collega´s een luisterend oor en toont respect en begrip voor hun relatiesituaties. Ook verstaat Joost de kunst om vrouwen te behagen, hen te geven waar ze niet zonder kunnen en zich erotisch heerlijk kunnen laten gaan. Kortom Joost is een echte man die niet schroomt te nemen wat hem wordt aangeboden en daar gulhartig plezier en genot tegenoverstelt op zijn werk en op zijn zakenreizen.

Op vrijdagmiddagen ontmoette Robin van Rheijn zijn advocaat ´broeders´ in de kroeg en het eindigde altijd hetzelfde na de nodige glazen alcohol: de meest wilde verhalen over clientèle in scheiding, over vreemdgaande collega´s en hun stomende sekstaferelen op kantoor of waar en hoe dan ook.
Robin - in het echte leven zelf advocaat - bewaarde de vaak pikante gebeurtenissen in zijn geheugen en zo ontstond 'De advocaat & zijn vrouwen' met in de hoofdrol Joost Lindemans en zijn ontembare drang naar seks. Met dank aan zijn beroepscollega´s schreef hij (onder pseudoniem) deze erotische verhalenroman met onverbloemde scènes, die leest alsof je naar een seksfilm kijkt en de seksuele fantasie van zowel vrouwen als mannen prikkelt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.