Paradise

Ruben van Schalm

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Paradise

gebonden: € 49.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491525919, geïllustreerd, 112 blz., February 2020, Engels
Formaat: 32.9 (h) x 24.7 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 932 gram.

Uitgever: Komma, Uitgeverij

beschrijving

PARADISE

VOORWOORD: ERWIN OLAF

De kern van het boek van Ruben van Schalm, Paradise, beeldt een plaats uit die wordt overschaduwd door de elementen van de natuur met in het midden zijn wezenlijke component: de mens. De reis naar het vinden en creëren van deze zeer persoonlijke visie op het Paradise is al vele jaren in de maak. Het was een reis van introspectie, een pad bewandeld met wankele kiezels, maar desalniettemin essentieel omdat gedreven word door een aangeboren wil om een bepaalde visie te creëren en te onthullen. Jaren van onderzoek, reizen en samenwerkingen met gelijkgestemde individuen hebben gevormd wat we nu in de pagina's van dit boek kunnen zien: een artistieke kracht die zijn roeping vond in de weergave van de relatie tussen mens en natuur. Het boek bevat niet-gepubliceerde zwart-wit- en kleurenafbeeldingen uit series die van Schalm heeft gemaakt in de Filipijnen, Frans-Polynesië en Israël.

Met een inleiding geschreven door Erwin Olaf, essay door Marth von Loeben, ontwerp door Studio Amir Avraham en productie door Colour and Books - Sebastiaan Hanekroot.

Paradise is een groot-formaat fotoboek; limited editie, een echt verzamelobject van de Nederlandse fotograaf Ruben van Schalm.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.