MSP compact

handzaam overzicht van de methodiek van programmamanagement Managing Successful Programmes

Michiel Ruzius

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
MSP compact

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491490002, geïllustreerd, 135 blz., April 2013
Formaat: 21.0 (h) x 16.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 247 gram.

Uitgever: PTG Uitgevers

trefwoorden: managing successful programmes msp programmamanagement

beschrijving

Nieuwe samenwerkingsverbanden, vooruitgang in techniek, economische noodzaak: er zijn veel krachten waar organisaties vandaag de dag mee te maken hebben. Het doorvoeren van veranderingen is dan ook aan de orde van de dag en pure noodzaak. Soms zijn ze visiegedreven, soms gewoon nodig omdat wet- en regelgeving dat vraagt. Managing Successful Programmes (MSP®) is een standaard voor programmamanagement die helpt structuur aan te brengen in het managen van strategische veranderingstrajecten. Deze uitgave biedt een compact overzicht van MSP® (versie 2012) en is bedoeld voor iedereen die de basis van MSP® wil begrijpen. Deze uitgave is een goede basis voor de voorbereiding op het examen MSP® Foundation en het kan tevens dienen als naslagwerk voor iedereen die een rol heeft in programma's. Met deze uitgave:
* begrijpt u de principes van MSP® en hun belang voor programma's;
* leert u het procesmodel van MSP® kennen en de samenhang met activiteiten en producten;
* krijgt u inzicht in de toepassing van de MSP® besturingsthema's;
* kent u het doel en de opbouw van de MSP® documenten.

Michiel Ruzius is trainer/adviseur bij NIMO Project Management Instituut te Soesterberg. Hij heeft een brede ervaring in project- en programmamanagement bij middelgrote en grote organisaties en is gecertificeerd trainer MSP®.

De serie The Project House omvat schriftelijke en digitale uitgaven gericht op educatie en professionalisering van project- en programmamanagement, zoals praktijkboeken, speciale uitgaven en leermaterialen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.