De offerschalen van Satan

Robert Thomson

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De offerschalen van Satan

paperback/ gebrocheerd: € 21.05: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491472664, September 2014
Formaat: 22.0 (h) x 15.0 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 393 gram.

Uitgever: Booklight

beschrijving

De frivole en onbezonnen Paula van Laken valt tot ieders verbazing voor de onbeholpen charmes van advocaat Marcel Aalbers. Hij komt uit een streng gereformeerd milieu, maar dat vergeeft ze hem. Eenmaal getrouwd ontdekt ze pas wat zijn opvoeding bij hem losmaakt. Paula wordt het doelwit van zijn opgekropte frustraties. In een driftaanval slaat hij haar het ziekenhuis in.

In de twee jaar dat Marcel zijn straf uitzit probeert Paula met hulp van hartsvriendin Jolijn haar leven weer op de rit te krijgen. Mannen heeft ze afgezworen en kinderen krijgen is door de mishandelingen voorgoed van de baan. Dan ontmoet ze de steenrijke Jack. Voorzichtig durft ze weer van het leven te genieten. Maar het noodlot slaat opnieuw toe, heftiger dan ze ooit had verwacht.

Een doordringende en beklemmende roman over geweld en geluk, leven en dood.

Robert Thomson, romanschrijver vanaf 2009, heeft een eigen, soms rebelse kijk op het leven. Het uitwerken van de karakters van en de gebeurtenissen rond zijn personages, waarbij la condition humaine een prominente rol vervult, vindt hij de essentie van een goede roman.
Eerder verschenen romans van zijn hand: Een onverwachte erfenis en De zwarte spiegel (2012). Een obsessieve drang (2013).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.