In het duister

young adult thriller

Marleen Ekelmans

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
In het duister

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789491472435, 160 blz., November 2013
Formaat: 22.0 (h) x 15.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 253 gram.

Uitgever: Booklight

beschrijving

Nora, een jonge journaliste, krijgt de opdracht over een beruchte verdwijningszaak te schrijven. Na een avond stappen, acht jaar geleden is Emma verdwenen. Nora bijt zich er helemaal in vast en wil tot op de bodem uitzoeken waarom er nooit een spoor van het meisje is gevonden. Daarbij ontdekt ze dat de politie behoorlijke steken heeft laten vallen bij het onderzoek.

Terwijl de puzzelstukjes op hun plek vallen lijkt Nora de grip op haar eigen zo perfecte leven te verliezen. Haar solide relatie met Roderick vertoont barsten en het nauwe contact met haar broer, een rechercheur bij de politie, is bekoeld. De zaak Emma houdt haar volledig in de greep... Tot ze de gruwelijke waarheid ontdekt.

Een vlotte, meeslepende YA-thriller met spectaculaire ontknoping.

Marleen Ekelmans (Assen, 1985) heeft twee grote passies: schrijven en lesgeven. Deze passies combineert ze in haar werk als musicaldocent. Ze geniet van het werken met kinderen en jongeren en laat zich graag door hen inspireren. Ze schrijft voornamelijk musicals, maar is daarnaast altijd bezig met verhalen schrijven. In het duister is haar debuut.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.