Herstel economie

herstel de economie

GM van Duin

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 14.28

ISBN: 9789491461170, 50 blz., May 2012
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 149 gram.

Uitgever: Mijnbestseller B.V.

serienaam/reeks: Juristnet handboeken praktijk

beschrijving

Hoe kan je de economische activiteiten die nu stilliggen weer herstellen? Dat is de centrale vraag bij elke economische crisis. Economische stilstand vraagt om doorstroming van financiën.
We beginnen eerst met het schuldenprobleem.
Door de huidige schuldenproblemen is er geen geld meer om iets nieuws te beginnen, te kopen of aan te schaffen. De financiele stroom komt vast te liggen in de schuldenaflossing.
Het schuldenprobleem is een denkprobleem.
En wij zijn zeer domme mensen. De techniek heeft wel grote voortgang gemaakt maar de mensen en de politieke en bestuurlijke leiders leiders hebben geen enkele geestelijke voortgang laten zien. In het denken over het oplossen van dergelijke grote problemen hebben we wijze geestelijk volwassen mensen nodig.
De bedenkers van de wetgeving waarvan we de oplossingen verwachten denken verkeerd en /of hebben een verkeerde uitgangspositie.
De bedenkers hebben de uitgangspositie van eigendom. Denken in termen van hebzucht, macht, eigenbelang, juist de kenmerken die zo is gebleken uiteindelijk tot zeer grote maatschappelijke schade leiden. ( zie daartoe mijn hand en lesboek psychopaten met succes).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.