Gevraagd worden

nooit meer acquisitie in 10 stappen

Hugo Bakker

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gevraagd worden

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491442681, geïllustreerd,
Formaat: 24.0 (h) x 16.1 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 339 gram.

Uitgever: eBookPoint

redactie: Hanneke Wijnker

illustrator: Marcel Vossen

beschrijving

Ben jij als trainer, coach, adviseur of spreker een kei in je vak maar vind je het lastig om je publiek te bereiken, je workshop te vullen of nieuwe klanten aan te trekken? Dan is dit boek er voor jou!

Zelf heb ik als trainer/coach heel lang gezocht naar een manier om moeiteloos klanten aan te trekken. Ik heb daarom tien bekende en succesvolle trainers, coaches en sprekers die vaak 'gevraagd worden', één vraag gesteld: "Hoe ben jij zo succesvol geworden?" Deze succesverhalen heb ik vertaald in een stappenplan.

Zou jij ook gevraagd willen worden voor het werk dat je het liefste doet? Zou je een expertpositie willen bereiken zodat je nooit meer acquisitie hoeft te doen? Het is mogelijk! Ook voor jou, als je de stappen uit dit boek gaat zetten.

OVER DE AUTEUR:
Hugo Bakker is expert in trainers, coaches, adviseurs of sprekers helpen om een expertstatus te bouwen. Zelf heeft hij dit binnen één jaar bereikt met 101werkvormen.nl en ontdekte hij hoe eenvoudig het is om met behulp van het internet een expertstatus te bouwen. Daarom besloot hij om zijn 'collega's' te helpen om dit ook te bereiken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Hugo Bakker is expert in trainers, coaches, adviseurs of sprekers helpen om een expertstatus te bouwen. Zelf heeft hij dit binnen één jaar bereikt met 101werkvormen.nl en ontdekte hij hoe eenvoudig het is om met behulp van het internet een expertstatus te bouwen. Daarom besloot hij om zijn `collegas te helpen om dit ook te bereiken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.