Het Pi-algoritme

Bert Bergs

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het Pi-algoritme

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789491439773, 236 blz., October 2014
Formaat: 22.9 (h) x 15.2 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 434 gram.

Uitgever: Eigenboekuitgeven.com

beschrijving

De Gentse informaticaprofessor, Gert Coorevits, wordt vermist na het bijwonen van een symposium in Heidelberg. Een verdwijning in het buitenland is altijd een moeilijke zaak, zodat de familie de journalist Marc Ackein inschakelt. Die ontdekt dat er vanuit Duitsland niet alleen belangstelling was voor de bijzondere expertise van de professor in verband met communicatieveiligheid, maar ook voor zijn obscure nevenpraktijken...

In zijn typische flashbackstijl weet Bert Bergs de lezer te boeien door geleidelijk de feiten te ontrafelen, die zich afspelen in een realistische cyberwereld waarin ook grote mogendheden zich aan computerinbraken bezondigen. Maar hoe het met de professor is verlopen blijft een raadsel tot op het einde. Een ware pageturner.

Bert Bergs alias Robert Vandenberghe (°1945) was hoogleraar fysica aan de Universiteit Gent. Nadat hij in 2011 zijn wetenschappelijke loopbaan vaarwel had gezegd, kon hij zich toeleggen op zijn hobby's: muziek, de virtuele luchtvaart en ...schrijven. Geïnspireerd door zijn ervaring in de universitaire en academische wereld en door de talrijke buitenlandse reizen, schrijft hij in 2012 zijn eerste thriller 'Het duivelse recept'. Eind 2013 verscheen zijn tweede boek 'Cirkel Twaalf'.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Bert Bergs alias Robert Vandenberghe (°1945) was hoogleraar fysica aan de Universiteit Gent. Nadat hij in 2011 zijn wetenschappelijke loopbaan vaarwel had gezegd, kon hij zich volwaardig toeleggen op zijn hobbys: muziek, virtuele luchtvaart en schrijven.

Geïnspireerd door zijn ervaring in de universitaire wereld en door zijn talrijke buitenlandse reizen, schrijft hij in 2012 zijn eerste thriller `Het duivelse recept.
Bert Bergs' grote voorbeeld vormen de misdaadverhalen van Jef Geeraerts. Geen woordkramerijen maar een heldere rechttoe rechtaan stijl die de lezer zonder veel moeite meesleurt in het verhaal.

VMMABert Bergs is lid van de Vereniging voor Vlaamse Misdaadauteurs (VVMA
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.