Nine star ki astrologie

vertelt je meer over jou en je relatie

Joke Küppers-Wildervanck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nine star ki astrologie

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789491439636, geïllustreerd, 92 blz., May 2014
Formaat: 20.0 (h) x 20.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 247 gram.

Uitgever: Piramidions

beschrijving

Nine Star Ki astrologie (één van de oudste vormen van oosterse astrologie) is een op getallen gebaseerd systeem dat uitgaat van de I Ching, een belangrijk deel van de traditionele leer van Feng Shui.

In Aziatische landen wordt de wijsheid van Nine Star Kial eeuwenlang erkend én ook nu nog steeds toegepast. Nine Star Ki is namelijk ongeveer 4000 jaar geleden ontstaan en dit systeem is nog steeds van grote waarde door haar diepgaande, op talloze waarnemingen gebaseerde, kennis over de karaktereigenschappen van jezelf en de mensen om je heen.

Nine Star Ki is ook heel geschikt om bijvoorbeeld een beter inzicht in je eigen persoonlijkheid te krijgen en/of om de kwaliteit van jouw privé- en werkrelaties te verbeteren.

Net als andere astrologische systemen heeft Nine Star Ki astrologie ook een voorspellende waarde waarmee je kunt ontdekken welke tijdstippen het meest geschikt zijn om (grote) veranderingen in je leven te laten plaatsvinden.

Met dit boek heb je de sleutel in handen om zelf de Nine Star Ki getallen te berekenen en hun betekenis te achterhalen. Kortom, Nine Star Ki helpt je om meer evenwicht en geluk in je leven te vinden.

Veel leesplezier, herkenning én erkenning gewenst!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.