Cirkel twaalf

Bert Bergs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Cirkel twaalf

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789491439476, 214 blz., December 2013
Formaat: 22.9 (h) x 15.2 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 466 gram.

Uitgever: Eigenboekuitgeven.com

beschrijving

Dokter Steven Vyncke, zoon van professor en archeoloog Ghislain Vyncke, krijgt bij zijn consultaties bezoek van een Bulgaar, die hem komt melden dat zijn vader in Bulgarije niet verongelukt is, maar moedwillig werd vermoord. Hoe voelt Steven Vyncke zich als hij even later verneemt dat die Bulgaar op klaarlichte dag op straat werd doodgeschoten?
Een intrigerende situatie waarbij de Bulgaarse maffia en in het bijzonder de organisatie 'Cirkel Twaalf' een belangrijke criminele rol speelt.
Freelance journalist, Marc Ackein, wordt erbij betrokken en onderzoekt op zijn eigenzinnige manier de moorden ...

Een spannend verhaal, dat zich voornamelijk afspeelt in Gent, Ravadinovo en Sofia, met het politiek woelige Bulgarije van 2013 als decor.

Bert Bergs (Robert Vandenberghe 1945) was hoogleraar fysica aan de Universiteit van Gent. Nadat hij in 2011 zijn wetenschappelijke loopbaan vaarwel had gezegd, kon hij zich toeleggen op zijn hobby's: muziek, de virtuele luchtvaart en ... schrijven. Geïnspireerd door zijn ervaring in de universitaire wereld en zijn buitenlandse reizen, schrijft hij zijn eerste thriller "Het duivelse recept" dat in 2013 verscheen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.