Bevlogen Meesterschap

illusies van het ego

Jan van Rouwendal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bevlogen Meesterschap

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789491439308, geïllustreerd, 54 blz., June 2013
Formaat: 22.9 (h) x 15.2 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 135 gram.

Uitgever: Piramidions

serienaam/reeks: Bevlogen Meesterschap

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Wil je niet overgeleverd zijn aan de grilligheid en afhankelijkheid van anderen. Vind je het belangrijk om grip te krijgen over jouw gevoelens en reacties. Dan geeft dit boek inzicht in het doolhof van overweldigende en vaak onbegrepen emoties en gedrag. Hoe je je kunt bevrijden van de belemmerende gedachtes, zodat je meer bevlogen kunt zijn. Bevlogenheid is een ervaring waarbij je iets doet dat uiterst prettig en leuk is en waar je helemaal in op gaat. Je doet dit met volledige toewijding en focus, waarbij je volledig jezelf kan zijn. Dit zijn momenten dat je vanuit je gevoel handelt en dat alles vanzelf lijkt te gaan. Je hebt geen besef van tijd. Kortom het is een fijne ervaring, waarvan er meer mogen zijn. Bevlogenheid mag groeien in je leven.

"Het is mijn persoonlijke bevlogenheid veel mensen te begeleiden om meer in hun kracht te gaan staan. Ik ben er achter gekomen dat ik dit eigenlijk mijn hele leven al aan het doen ben. Hoe kan ik mensen laten groeien en hoe komen we in bevlogenheid? De boekenreeks Bevlogen Meesterschap is ontstaan vanuit mijn verbazing hoe weinig mensen inzicht in zichzelf hebben en mijn waarneming dat als dit toeneemt, men meer groeit en bevlogen wordt. Het is dan ook een voorrecht om deze kennis te delen en te verspreiden." Aldus Jan van Rouwendal.
Groei: www.allesgroeit.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Bevlogen meesterschap 2

paperback/ gebrocheerd: € 15.95
Ieder mens beschikt over bijzondere talenten die we ons vaak niet bewust zijn. Wil je weten wat jouw talenten zijn en hoe je deze bewuster ...

Meer boekennieuws op Facebook.