Mieren in je buik

handleiding bij verhalenboek

Priscilla van Lierop

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mieren in je buik

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491439278, geïllustreerd, 128 blz., April 2013
Formaat: 22.9 (h) x 15.2 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 278 gram.

Uitgever: Piramidions

serienaam/reeks: Mieren in je buik

illustrator: Mark Baars

beschrijving

In de jarenlange ervaring die auteur Priscilla van Lierop heeft met het geven van cursussen weerbaarheid aan kinderen, kwam met grote regelmaat de vraag van ouders naar voren: 'Hoe bespreek ik thema's als weerbaarheid, zelfvertrouwen, veiligheid en onveiligheid met mijn kind?' En nog concreter: 'Hoe maak ik mijn kind weerbaar?'

Dit boek is daar een antwoord op.

Dit boek voor ouders is gekoppeld aan het leesboek Mieren in je buik voor kinderen, geschreven voor de leeftijd van ca 9-14 jaar. De bedoeling is het gesprek tussen u en uw kind te ondersteunen op een open en inspirerende wijze waarbij de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en de veiligheid van uw kind vergroot worden.

Priscilla van Lierop (1972) trainde jarenlang karate en behaalde op haar negentiende de zwarte band. Daarnaast is ze docente Weerbaarheid erkend door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Maatschappelijk Werkster, Docente Gevaars-beheersing en Erkend Internationaal NLP-trainster door het New York Training Institute voor NLP (NYTI/NLP).

Sinds haar negentiende geeft ze cursussen, workshops en trainingen voor kinderen, volwassenen en voor diverse beroepsgroepen in verschillende branches op het gebied van weerbaarheid, zelfverdediging, omgaan met agressie, communicatie en gevaarsbeheersing. Ze doet dit via haar eigen bedrijf Vogelvrij dat ze samen met Joan Elkerbout in 1996 heeft opgericht. Het bedrijf is sinds die tijd uitgegroeid tot een professionele organisatie waarin diverse trainers, docenten en therapeuten werkzaam zijn.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.