Hart vol Liefde

door de verbinding van kennis en intuitie

Ellen Van Der Heide

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hart vol Liefde

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789491439247, 116 blz., April 2013
Formaat: 22.9 (h) x 15.2 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 261 gram.

Uitgever: Piramidions

beschrijving

Ieder mens wil blij en gelukkig zijn. De grote vraag is hoe je dit creëert in je leven. Het leven brengt mooie momenten met zich mee, maar ook vele uitdagingen die gepaard gaan met pijn en verdriet.

De weg naar vreugde en geluk is je bewust te worden van wie je werkelijk bent, door te ervaren wat ware liefde is, door te leren het positieve te zien in alles wat je 'overkomt' in je leven.

Door allerlei gebeurtenissen in je leven heb je blokkades opgelopen die je geluk in de weg kunnen staan. Deze blokkades zitten op verschillende 'gebieden'. Om hier helderheid in te krijgen, worden in dit boek deze 'gebieden', ook wel de spirituele basisbegrippen genoemd, op een duidelijke en eenvoudige manier omschreven en uitgelegd.

Daarnaast worden er oefeningen en praktijkvoorbeelden gegeven hoe je blokkades die jou belemmeren kunt herkennen en loslaten. Op deze manier herstel je de verbinding van het denken naar het voelen en verbind je je kennis met je intuïtie.

Door te leven zonder blokkades, kun je weer voelen wat goed is voor jou en wat niet. Je ervaart weer wat jij belangrijk vindt in je leven. Je leert te vertrouwen op je intuïtie en te luisteren naar de stem van je hart. Hierdoor bouw je je eigenwaarde op, ervaar je je innerlijke kracht en word je weer blij en gelukkig met jezelf.

Je hart is weer vol met Liefde

Ellen van der Heide is een veelzijdige vrouw, die werkzaam is als schrijver, coach, therapeut en trainer. Door haar eigen ervaringen en intuïtie is ze in staat om iedereen die dat wil te begeleiden op het pad naar bewustwording en persoonlijke groei. Samen met haar partner Ard Pisa zet zij zich onvoorwaardelijk in voor het welzijn van de mens, de aarde en alles daaromheen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.