Mindfulness in alle eenvoud

Bhante Gunaratana

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mindfulness in alle eenvoud

gebonden: € 19.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491411960, 208 blz., October 2018
Formaat: 21.2 (h) x 14.4 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 420 gram.

Uitgever: Samsara

vertaald door: George Hulskramer

beschrijving

Bhante Gunaratana
Mindfulness in alle eenvoud

Mindfulness in alle eenvoud is volgens Jon Kabat-Zinn, de man die mindfulness in het Westen tot een begrip maakte, een onbetwist meesterwerk! Er werden wereldwijd dan ook meer dan een kwart miljoen exemplaren van verkocht.
Mindfulness is een combinatie van een inzichtmeditatie en cognitieve psychotherapie. Het wordt gebruikt in meditatie en gedragstherapie om depressies, angsten en burn-out te behandelen, maar het wordt ook op allerlei praktische disciplines toegepast zoals in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, het onderwijs enzovoort.
Als lezer krijgt je in Mindfulness in alle eenvoud niet alleen oefeningen en praktische tips om denkpatronen te herkennen en bewust onder controle te krijgen, maar wordt ook de weg gewezen naar de mogelijkheden om stilte en rust te ervaren die voorbij het denken gaan.
Bhante Gunaratana laat je aan de hand van de diverse meditatiestadia kennismaken met diepere lagen van concentratie en inzicht. Zij stimuleren een levenshouding die wordt gekenmerkt door liefdevolle vriendelijkheid en innerlijke overgave.

ISBN 978 94 9141 196 0
NUR 728 / Geb.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.