Minder ego, meer vrede

Jan Kersschot

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Minder ego, meer vrede

paperback/ gebrocheerd: € 20.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491411892, 260 blz., October 2018
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 334 gram.

Uitgever: Samsara Uitgeverij b.v.

beschrijving

Jan Kersschot
Minder ego, meer vrede

Vrede is het doorzien en loslaten van het persoonlijke met al zijn strevingen, wensen en verlangens. Dit loslaten brengt momenten van helderheid, van acceptatie van de eigen situatie, waarbij ideeën over verleden en toekomst, ik en de anderen, in een geheel ander perspectief komen te staan.
Als je het persoonlijke kunt loslaten, ontstaat er ontspanning en vrede in jezelf en ook met de wereld om je heen. Het ego is zeker nuttig maar het bezorgt ons ook een hoop ellende. Het ontmaskeren van de stemmen in ons hoofd en het blootleggen van de tijdloze bewuste Ruimtelijkheid die we al moeiteloos zijn, is het hoofdonderwerp van deze dialogen.
Het herontdekken van Dat wat we allemaal zijn, leidt tot minder identificatie met het ego, meer innerlijke rust én minder conflicten met de anderen.

Jan Kersschot (1960) is een Belgische arts die inmiddels meerdere boeken over non-dualiteit schreef. Zijn boeken zijn nu beschikbaar in meer dan zeven talen. Minder ego, meer vrede is een compilatie van privégesprekken, interviews en groepsbijeenkomsten die hij recent gaf in België, Nederland, Spanje en Japan.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.